Online Jaarverslag

Cijfers hoeven niet statisch te zijn

Het is belangrijk mee te gaan met de tijd. Tegenwoordig is praktisch alles online en digitaal beschikbaar, maar uw Jaarverslagen?
Vaak worden jaarverslagen als grote PDF documenten aangeboden. U kunt er bij PDFServer.nl ook voor kiezen om een Online Jaarverslag te laten maken. Dit kunt u doen door uw huidige jaarverslag in PDF vorm te uploaden.

Onze conversie tool ondersteunt ook de mogelijkheid om uw online jaarverslag in eigen huisstijl op te zetten. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Zelf uw online jaarverslag publiceren?
Als u niet publiek uw jaarverslagen wilt delen is er ook een mogelijkheid bij PDFServer.nl om voor de White Label download versie te kiezen. U krijgt dan een ZIP bestand aangeleverd waar het PDF document in is omgezet naar online jaarverslag. Het enige wat u dan hoeft te doen is het verslag op uw intranet/extranet plaatsen. Op deze manier heeft u zelf controle over wat, waar staat en hoe lang het online staat.

Maak van uw PDF een online folder of Magazine!

Een bladerbare PDF maken was nog nooit zo eenvoudig! Binnen 2 stappen kunt u snel over een online versie beschikken van uw bedrijfspresentatie, product folders of jaarverslag! Alle bladerbare PDFs zijn geschikt voor iPad en tablet en kunnen via PDFServer.nl direct worden bekeken.

icon

Compatible voor iPad

De conversie software van PDFServer.nl zal omgezette PDFs standaard geschikt maken voor iPad en tablets.

icon

Gebruiksvriendelijk

Wanneer de PDF geconverteerd is ontvangt u een betaallink. Na betaling is de bladerbare PDF direct beschikbaar!

icon

Vragen?

Heeft u vragen of komt u niet uit het upload process van de PDF? Neem dan gerust contact met ons op.